Prinși în flagrant vânzând droguri în Reșița

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce comercializau 200 de grame de substanţe susceptibile că ar avea un efect psihoactiv, a informat miercuri IPJ Caraş-Severin.

Din cercetări a reieşit că substanţele în cauză ar fi fost achiziţionate de la diferite persoane, ulterior fiind distribuite către diverşi consumatori, în municipiul Reşiţa.

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor DIICOT – BT Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuare de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

Acţiunile poliţiştilor au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available