Profesorul Benga, supraevaluat de comisia de examinare?

Fost deputat PSD și inspector școlar general în Caraș-Severin, în prezent manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, prof. Ioan Benga s-a prezentat a doua oară în ultimii doi ani în fața unei comisii de evaluare a capacităților sale manageriale.

Consiliul Județean Caraș-Severin a afișat… online rezultatul final al evaluării managementului la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT).

În iulie 2018, proiectul de management prezentat de profesorul de fizică Ioan Benga fusese aprobat de comisia de evaluare a Consililiului Județean, fiind notat cu 9,35. Este acea lucrare de 59 de pagini, devenită de notorietate atunci când expressdebanat.ro făcea publică o mostră de ambiție managerială asumată de Benga: „Municipiul Reșița este cel mai dinamic oraș din județul Caraș-Severin în ceea ce privește viața culturală, iar acest aspect trebuie optimizat în următorii ani”.

Acum, a venit momentul primei evaluări a managementului realizat de Ioan Benga la CJCPCT, aferent perioadei 3 august 2018 – 31 decembrie 2019. Nota finală: 9,15. Cum au ajuns la această concluzie membrii comisiei de evaluare – nu se știe. Se știe doar ce se vede: că Benga a avut o prestație ca manager sub nivelul (9,35) așteptărilor de la numirea sa în funcție prin votul majorității pesediste a Consiliului Județean.

Comisia de evaluare a fost compusă din vicepreședintele CJ Flavius Nedelcea (cap de listă), Vasile Mircea Zaberca (ambii, pesediști) și Liubița Raichici, director al Direcției Județene pentru Cultură Caraș-Severin. Cu doi social-democrați din trei membri de comisie, rezultatul nu putea fi, orice-ați spune, decât unul pe voia conducerii pesediste a CJ. Iar dacă-i amintim aici pe Silviu Hurduzeu și Flavius Nedelcea, nu mai e nevoie de alte detalii pentru a concluziona: Făcutu-s-a iarăși voia lui Mocioalcă!

Sursă foto: radioresita.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite