COVID-19 în Caraș-Severin. Niciun caz nou, niciun deces, 4 pacienți vindecați și externați, în ultimele 24 de ore

În timp ce la nivel național, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 277 de noi cazuri de COVID-19, în Caraș-Severin, numărul pacienților confirmați rămâne, potrivit datelor DSP, neschimbat față de ieri: 88.

Reprezentanții DSP Caraș-Severin informează că, în ultimele 24 de ore, 4 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și externați. În spitalele din județul nostru mai sunt internați, la această oră, 39 de pacienți infectați cu coronavirus. De asemenea, un cărășean cu COVID-19 este internat într-o unitate medicală din Timișoara. De la începutul pandemiei, 5 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au decedat. Este vorba despre 3 femei și 2 bărbați, cu vârste între 53 și 72 de ani, care sufereau și de alte afecțiuni.

CITEȘTE ȘI: Al 5-lea deces al unui pacient infectat cu coronavirus, în Caraș-Severin

Potrivit DSP Caraș-Severin, la această dată, mai sunt în izolare la domiciliu 173 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 235 de persoane.

La nivel național, bilanțul cazurilor de infectare cu coronavirus confirmate a ajuns, astăzi, la 11.616. 3.404 persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost declarate vindecate și externate, iar 650 de persoane au decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite