Programul Rabla Local. La Reșița vor fi casate aproape 400 de mașini vechi și poluante

 

Administrația Fondului pentru Mediu a transmis către primării lista persoanelor fizice înscrise în Programul privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local. La Reșița au fost ocupate 394 de locuri, persoanele care se regăsesc pe listă având termen până la 29 decembrie pentru depunerea documentelor prevăzute de legislație.

 

394 de autovehicule vechi și poluante vor fi eliminate din circulație, la Reșița, prin intermediul Programului Rabla Local, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Lista persoanelor acceptate în program poate fi consultată aici: https://www.primariaresita.ro/portal/cs/resita/portal.nsf/AllByUNID/LISTA+BENEFICIARI.

 

Persoanele care se regăsesc pe această listă trebuie să transmită documentele prevăzute de legislație, conform procedurii interne de lucru publicată pe site-ul Primăriei Reșița (https://www.primariaresita.ro). Documentele pot fi transmise personal, la Centrul de Informare și Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 A, sau prin email, la adresa rablalocal2023@primariaresita.ro, numai în format electronic pdf. Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0255 221964.

 

„După semnarea contractului de finanțare cu Primăria Municipiului Reșița, pentru a beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei, beneficiarii programului vor casa și radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat”, explică reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Documentele pot fi depuse până în data de 29 decembrie 2023, iar predarea autoturismelor spre casare și realizarea radierii la serviciul de înmatriculări și din evidențele fiscale ale municipalității, până la data de 29 februarie 2024. În termen de 30 de zile de la prezentarea documentelor de casare și radierie, Primăria Reșița va efectua plata stimulentului în valoare de 3.000 de lei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available