PSD Reșița a găsit un posibil contracandidat pentru Nelu Popa

PSD Reșița a anunțat astăzi, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD Caraș-Severin, că doctorul Gheorghe Jenar a revenit în PSD și că acesta este unul dintre posibilii candidați pentru funcția de primar al Reșiței.

Anunțul a fost făcut chiar de către președintele PSD Reșița, senatorul Ionuț Chisăliță. Acesta spune că social-democrații din municipiu vor face cât de curând un sondaj de opinie, ”nu cu mulți oameni, cu puțini!”, în urma căruia va fi decis candidatul pentru alegerile locale din iunie 2020.

Am ținut să revin la PSD pentru că eu mă consider un om de stânga și vreau să fiu lângă oameni, chiar dacă profesiunea mea este considerată una liberală”, a declarat Gigi Jenar la conferința de presă.

Acesta spune că este vechi membru PSD, în anul 2007 fiind ales și vicepreședinte județean al PSD, după ce echipa lui Ionuț Chisăliță s-a impus în fruntea filialei din Reșița. Jenar a fost nevoit să părăsească partidul în 2016 pentru a putea candida la Primăria Reșița, alegând UNPR și ieșind pe locul trei în rândul candidaților la funcția de primar, dar nereușind să obțină pragul pentru lista de consilieri locali.

Și de la UNPR a plecat după disoluția partidului și s-a înscris în PRO România, unde însă nu s-a regăsit din cauza unor sinecuriști care, spune el, s-au aciuit pe lângă acest partid. ”Am plecat din PRO România din același motiv pentru care cei din PRO România au plecat din PSD”, a explicat doctorul Jenar.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că își dorește să candideze din partea PSD pentru funcția de primar al Reșiței și că așteaptă rezultatele sondajului în acest sens. ”Dacă vă uitați pe programul meu din 2016, veți vedea că este copiat întocmai de către actualul primar”, a mai spus Jenar.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite