Suntem prezenți și pe

Justiție

Radu Ștefan și Nicolae Miculescu, eliberați astăzi din arest preventiv

Publicat cu

în

Curtea de Apel Timișoara a judecat astăzi contestațiile formulate de către comisarul Ștefan Radu și Nicolae Miculescu împotriva sentinței Tribunalului Caraș-Severin care, la propunerea procurorilor DIICOT, a decis prelungirea stării de arest preventiv, judecătorul de drepturi și libertăți al Curții decizând rejudecarea cererii.

Rejudecând, judecătorul de drepturi și libertăți a respins propunerea făcută de procurorii DIICOT și a dispus luarea măsurii controlului judiciar în ceea ce-i privește pe cei doi, pentru o perioadă de 60 de zile.

Reamintim că Ștefan Radu a depus cerere de pensionare, așa că, deși va fi eliberat din arest preventiv, nu se va mai întoarce în IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Sănătate41 de minute în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate2 ore în urmă

Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane

Actualitate6 ore în urmă

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate17 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile19 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate20 de ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate21 de ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație22 de ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitateo zi în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Cele mai citite