UPDATE. Rătăciți pe Muntele Semenic. Doi bărbați care au plecat la cules de bureți sunt căutați de jandarmi, salvamontiști și rangeri

 

Cei doi bărbați au plecat sâmbătă, 4 noiembrie, la cules de ciuperci în zona masivului Semenic și nu au mai revenit acasă.

 

Efectivele Postului de Jandarmi Montani Văliug au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 06.00, printr-un apel primit prin sistemul unic de urgență 112, că doi bărbați au plecat la cules de bureți și nu au mai ajuns acasă. „Din informațiile prezentate de soția unuia dintre ei, cei doi bărbați au plecat în data de 4 noiembrie, în zona masivului Semenic, cu scopul de a culege ciuperci și bureți”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Sandulescu.

 

Pentru căutarea acestora au fost formate echipe mixte de jandarmi, salvamontiști și rangeri, însă misiunea de căutare este îngreunată din cauza vremii nefavorabile care se manifestă prin averse de plosie și vânt puternic.

 

 

UPDATE – ora 15.02

 

Cele două persoane au fost găsite în zona localității Bozovici de către un lucrător silvic, anunță reprezentanții Jandarmeriei cărășene.

 

Sursă foto: IJJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available