Recidivă umanitară la Spitalul Județean din Reșița. „Vinovată”: Crucea Roșie [FOTO]

După ce, zilele trecute, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița au ajuns două transporturi umanitare constând în mobilier de uz medical și echipamente vestimentare medicale, astăzi, unitatea spitalicească a primit o nouă donație, tot din partea organizației Crucea Roșie – Filiala Caraș-Severin.

Reprezentanţii organizației umanitare Crucea Roşie au donat, astăzi, Spitalului Județean de Urgență Reșița, câteva mii de bucăți de materiale de uz sanitar, extrem de utile în contextul pandemiei de COVID-19. Coletele, constând în 3.000 de măşti FFP2, 300 de măşti FFP3, 80 de combinezoane, 4.000 de perechi de mănuşi chirurgicale, precum și recipiente cu soluţii antiseptice şi dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe, au fost duse la Staţionarul I, de unde vor fi distribuite pe toate secțiile spitalului.

„Conducerea unităţii medicale mulţumeşte Crucii Roşii Caraş-Severin pentru această nouă donaţie, dar şi pentru implicarea constantă în viaţa spitalului şi a comunităţii”, se precizează într-un comunicat de presă semnat de Compartimentul Relaţii Publice al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Zilele trecute, Crucea Roșie a donat spitalului din Reșița paturi cu telecomandă, saltele, noptiere cu măsuțe rabatabile, lifturi pentru ridicarea pacienților, canapele de tratament, scaune de consultații, mese de operații precum și  diverse articole de mobilier și echipamente vestimentare, provenite de la o asociație umanitară din Elveția.

Sursă foto: SJUR

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available