Reconfigurare traseu. În Reșița, circulația mijloacelor de transport public va fi deviată și vor fi înființate stații noi. Modificările intră în vigoare pe 17 august

 

Traficul rutier pe Bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița, tronsonul OMV – Universitate, va fi închis începând de miercuri, 17 august, pentru efectuarea lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizarea transportului public electric și amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat în municipiul Reșița”. Restricțiile vor afecta și transportul public de călători.

 

Circulația autobuzelor pe principalul traseu de transport public din Reșița, Fabrica de pâine – Mol – Piața Republicii – Marginea și retur, va fi deviată, începând de mâine, 17 august, ca urmare a extinderii lucrărilor executate în oraș în vederea reintroducerii tramvaielor. Șantierul austriecilor de la PORR a avansat până la stația OMV din Triaj, astfel încât după restricționarea totală a traficului pe Bulevardul Republicii și parțială pe Pasajul Intim și în Triaj, de mâine va fi închis și Bulevardul Revoluția din Decembrie, până la Universitate, iar circulația autovehiculelor, inclusiv cea a mijloacelor de transport public, se va desfășura prin Moroasa, spre Centrul Civic, și pe Bulevardul A. I. Cuza, spre Govândari.

 

CITEȘTE ȘI: Noi restricţii în trafic în municipiul Reşiţa. Se închide circulaţia pe Bulevardul Revoluția din Decembrie din cartierul Lunca Pomostului

 

Societatea de transport public a municipalității, Transport Urban Reșița (TUR), a anunțat că pe durata lucrărilor, cât timp circulația pe Bulevardul Revoluția din Decembrie va fi închisă, vor funcționa trei stații noi de autobuz pe traseul spre Govândari (Marginea – Piața Republicii – Mol – Fabrica de pâine): în Piața Traian Vuia (în fața Universității); la intersecția Bulevardului A. I. Cuza cu strada Nicolae Titulescu (Piața Lunca Pomostului) și la intersecția Bulevardului A. I. Cuza cu strada Molizilor. Spre Centrul Civic (traseul Fabrica de pâine – Mol – Piața Republicii – Marginea), autobuzele vor opri în stațiile traseului 4 (Moroasa – Lend): pe strada Sportului (Comisariat) și la intersecția străzilor Petru Maior și Gh. Șincai (Fluturelul). Orele de plecare din capetele de traseu rămân neschimbate.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite