Reșița a îmbrăcat straie de sărbătoare aducând reșițenilor atmosfera ”reunită a familiei”

Reșița a îmbrăcat straie de sărbătoare aducând reșițenilor atmosfera ”reunită a familiei” și nu orice familie, ci ”Familia Reșița”.

În Centrul Civic a prins viață, începând cu 1 decembrie, Târgul de Crăciun, atmosfera fiind întregită de muzică, lumini, entuziasm și multă voie bună, așa cum numai de sărbători avem parte.

Organizatorii Târgului de Crăciun, care poate fi vizitat până la 01 ianuarie 2019, în Centrul Civic, au încercat să aducă împreună tineri și seniori, elevi, studenți și dascăli, instituții de cultură și ONG-uri, pentru a contribui, în mod voluntar, la amenajarea Târgului de Crăciun din acest an. Fiecare stâlp împodobit, fiecare colțișor amenajat, fiecare decorațiune reprezintă munca, imaginația și sufletul unor voluntari care au răspuns pozitiv invitației Primăriei Reșița.

În acest an, Târgul de Crăciun din Reșița va vorbi, prin tot ceea ce reprezintă, despre familie și despre unire. Despre ”Acasă de Crăciun””, au afirmat reprezentanții Primăriei Reșița.

[[vc_single_image image=”5187″ img_size=”full”]

[vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”5185,5186,5187,5188,5189,5190″ img_size=”full”]

Dacă în primele zile ale târgului reșițenii s-au arătat încântați de felul în care este decorat Centrul Civic, dar și de organizarea spectacolelor care au loc în toată această perioadă în zona centrală, organizatorii țin să îi anunțe că urmează și alte zile la fel de încărcate de atmosfera de sărbătoare.

Tineri reșițeni din școli și licee vor urca din nou pe scena din centru, în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, cu o serie de manifestări cultural-artistice menite să aducă în suflete magia Crăciunului și să ne reamintească tuturor cât de minunată este această perioadă.

Zilele de 21, 22, 23 și 24 decembrie sunt mult așteptate de cei mai mici pentru că nu poate exista Crăciun fără întâlnirea cu cel mai îndrăgit personaj al sărbătorilor de iarnă. Astfel că, în fiecare dintre aceste zile, de la ora 17.00, Moș Crăciun va veni la Târg special pentru întâlnirea cu copiii.

De altfel, în toată această perioadă de până la Crăciun, de vineri până duminică, începând cu orele 18.00, centrul orașului va vibra și va încânta cu colinde, dansuri, scenete, momente folclorice și instrumentale, piesă de teatru, muzică ușoară, jazz și concert gospel pe cei care aleg să își bucure sufletele în această perioadă de mare sărbătoare.

Angajații Primăriei au făcut sărbătoarea posibilă

Organizarea deja la a doua ediție a acestui târg a fost posibilă datorită sprijinului necondiționat dat de angajații de la Secția de Întreținerea Patrimoniului, care au făcut singuri toate ornamentele și aranjamentele care împodobesc și în acest an Târgul de Crăciun.

Alături de ei trebuie apreciat și faptul că, într-un oraș cu puține ONG-uri, s-au găsit totuși foarte mulți voluntari care, prin activitățile susținute, au făcut Târgul de Crăciun tot mai atractiv.

Școlile s-au mobilizat și ele, atât prin contribuția la derularea spectacolului artistic de pe scenă cât și participarea la diversele concursuri gândite de organizatori, cum este reușita competiție de brazi ecologici, asupra căreia vom reveni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite