Reșița devine cunoscută și prin picturile murale! „Belleza” va fi inclusă în cartea „Viața zidurilor în spațiul public”

 

Pictura murală realizată pe unul dintre zidurile universității din Reșița, intitulată „Belleza”, va fi publicată în cartea „Viața zidurilor în spațiul public”, grație fotografului Petre Dalea care a imortalizat-o și celor peste 770 de voturi primite și validate în competiția națională în care fotografia a fost înscrisă.

 

Cu 773 de voturi, fotografia pe care reșițeanul Petre Dalea a făcut-o picturii murale de la Centrul Universitar Babeș-Bolyai din Reșița – „Belleza” de Ovidiu Batista – a câștigat detașat competiția lansată la începutul acestei luni de către Save or cancel (mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii) în vederea publicării în cartea „Viața zidurilor în spațiul public“ a unor imagini cu lucrări de artă recente din spații publice din România. „Bătălia” s-a dat între 33 de imagini, podiumul fiind completat, la mare distanță, de fotografii realizate în București: „Memento Mori” – Victor Toma, 165 de voturi – și „NSN997”- Dragoș Bonea, 154 de voturi.

 

„Mulțumesc celor care au votat și celor care au distribuit! Mulțumesc celor care au promovat! Cu ajutorul vostru, pictura «Belleza» din Reșița va fi publicată în cartea «Viața zidurilor în spațiul public», carte editată de Save or cancel prin feeder.ro și cofinanțată de Administrația Fondului Cultural Național”, transmite fotograful Petre Dalea.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite