Reșița găzduiește finalele Campionatului Național de Lupte

 

Sala Polivalentă din Reșița este locul de desfășurare, mâine, 24 noiembrie, și sâmbătă, 25 noiembrie, a fazei finale a Campionatului Național de Lupte.

 

Federația Română de Lupte a ales Reșița, cu sprijinul Primăriei municipiului, al Consiliului Județean Caraș-Severin, al Asociației Județene de Lupte, al CSM Reșița și al CSȘ Reșița, ca loc de desfășurare a finalelor Campionatului Național de Lupte pentru seniori. Competiția este găzduită de Sala Polivalentă, mâine, între orele 10.00-14.00, și sâmbătă, de la ora 16.00 la ora 19.00.

 

„Cea mai așteptată competiție internă a anului se apropie! Finala Campionatului Național Individual de Seniori debutează în acest weekend, la Reșita! Componenții Loturilor Naționale și nu numai își dau întâlnire în luptele finale pentru medaliile de campioni ai României! Cei mai buni luptători români pot fi urmăriți în competiție începând de sâmbătă, ora 10.00, în Sala Polivalentă din Reșița. Mult succes tuturor!”, este mesajul transmis la startul competiției de către viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica.

 

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available