UPDATE. Reșița, pe portativul primăverii [FOTO/VIDEO]

 

Cu flori, muzică, statui vivante și foarte multe zâmbete… Așa sunt întâmpinați, zilele acestea, reșițenii care trec prin Centrul Civic al municipiului.

 

În Piața 1 Decembrie 1918 din Reșița este în plină desfășurare prima ediție a SpringTime – manifestarea care aduce primăvara în capitala Banatului Montan chiar în anul în care sunt aniversați 250 de ani de industrie pe aceste meleaguri.

 

CITEȘTE ȘI: Reșița, în sărbătoare. „Locul unde primăvara cunoaște industria” [FOTO]

 

Pe lângă expoziția de flori organizată în premieră la Reșița, în fiecare după-amiază organizatorii au pregătit o serie de surprize. Startul a fost dat miercuri, 21 aprilie, de către Rozalia Pataki, solistă a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, originară din Bocșa, care le-a oferit trecătorilor un recital unic de harpă. Iar ieri şi astăzi, a fost rândul naistului timișorean Mădălin Luca să îi încânte pe trecători. Atmosfera de poveste a fost întregită de statuile vivante care au adus un plus de eleganţă într-un festival  de artă stradală.

 

 

 

Potrivit programului anunțat de organizatori, mâine va fi prezentată piesa de teatru „Iepurilă”, pusă în scenă de Teatrul DA, iar duminică, de la ora 17.00, va avea loc SkirtBike – Parada florilor.

 

 

UPDATE, 24 aprilie, ora 15.40

 

Chiar acum, o nouă surpriză pregătită de organizatori: concert Trio Armonia în Centrul Civic al municipiului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite