Sondaje fictive în numele Consiliului Județean Caraș-Severin! Aveți grijă cui oferiți informații și date cu caracter personal

 

Consiliul Județean Caraș-Severin nu efectuează, în prezent, niciun sondaj telefonic, precizează reprezentanții instituției într-o postare pe pagina oficială de facebook. Aceștia fac apel la cetățeni să nu ofere informații și date niciunei persoane care le solicită în numele Consiliului Județean.

 

Precizările vin în contextul în care, în ultima perioadă, instituția a fost sesizată de persoane care au fost apelate telefonic și cărora le-au fost solicitate date și informații de către așa-ziși reprezentanți ai Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

„Consiliul Județean Caraș-Severin nu face, în prezent, niciun sondaj telefonic, motiv pentru care avem rugămintea să nu dați curs apelurilor pe care le-ați putea primi în acest sens. Am fost sesizați cu privire la mai multe astfel de încercări de a colecta, în acest mod, date/informații și ne delimităm public de această practică.

 

Orice demers privind inițierea unui sondaj de către instituția județeană, cu explicațiile aferente, este anunțat public în prealabil, ceea ce nu s-a întâmplat în situația de față”, transmit reprezentanții Consiliului Județean.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available