Reșița pedalează! 90.000 de kilometri în 3 luni!

Sistemul de Bike Sharing – un real succes! Cele 60 de biciclete puse la dispoziție de Primăria Reșița au parcurs 90.000 de kilometri în ultimele 3 luni, semn că reșițenii apreciază mișcarea în aer liber facilitată de administrația publică locală.

Fie că au ales să se relaxeze făcând mișcare, fie că au avut nevoie de un mijloc de transport pentru a se deplasa în oraș, reșițenii au ales de 8.875 de ori bicicletele puse la dispoziție de Primăria Reșița. Bilanțul face referire la ultimele 3 luni, începând din 15 mai, atunci când România a ieșit din starea de urgență, iar noile măsuri au permis administrației locale să închirieze din nou cele 60 de biciclete.

„În prima jumătate a acestui an, mai exact din 15 mai până la începutul lui august, cei care au închiriat bicicletele au reușit să parcurgă aproape 90.000 de kilometri pe două roți. Aplicația a înregistrat 8.875 de închirieri ce au totalizat 8.654 de ore de pedalare. Ținând cont de interesul reșițenilor pentru acest proiect, în anii următori sistemul va fi extins cu mai multe stații, dar și cu un număr mai mare de biciclete”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite