Reșița va avea o nouă bază sportivă. Aceasta va fi construită de Compania Națională de Investiții

Consilierii locali ai Reșiței au aprobat, astăzi, 13 aprilie, predarea de către municipalitate a unui teren de aproximativ 4.000 de metri pătrați către Compania Națională de Investiții pentru amenajarea unei noi baze sportive în cartierul Govândari.

 

Noua bază sportivă va fi construită în proximitatea Liceului Teoretic „Traian Vuia” (Calea Caransebeșului nr. 2) și va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, prevăzut cu instalație pentru iluminat nocturn și o clădire pentru vestiare. De asemenea, în jurul bazei sportive vor fi amenajate alei pietonale și spații verzi. Potrivit proiectului, suprafața de joc va avea dimensiunile de 20 metri x 40 metri și va fi dintr-un covor de tartan. Clădirea care va fi construită, pe lângă vestiare pentru fete și băieți, este prevăzută și cu cabinet medical, birou pentru arbitri, birou pentru antrenori, grupuri sanitare magazie și camera tehnică.

 

Finanțarea proiectului va fi asigurată din fonduri guvernamentale, în cadrul subprogramului „Complexuri Sportive” derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, urmând ca din bugetul local al municipiului Reșița să fie asigurate cheltuielile pentru sistematizarea amplasamentului și pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaze).

 

După ce Compania Națională de Investiții va finaliza lucrările, baza sportivă va fi preluată de Primăria Reșița, care va avea obligația să o întrețină și să îi păstreze destinația pentru o perioadă de minimum 15 ani.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available