Reșițenii care confundă strada cu coșul de gunoi au fost arși la buzunare. Peste 100 de sancțiuni într-una din zonele aglomerate ale orașului

 

Ambalaje, coji de semințe, peturi, chiștoace și chiar saci cu gunoi menajer. Cam asta aruncă pe trotuare și în spațiile verzi reșițenii certați cu bunul-simț, iar cazurile nu sunt deloc izolate. În numai câteva ore, polițiștii locali au sancționat peste o sută de persoane care au fost prinse în timp aruncau gunoaie pe domeniul public.  

 

„Poliția Locală Reșița desfășoară în această perioadă acțiuni de combatere a prostului obicei dezvoltat de unii cetățeni, de a arunca mizerii/gunoaie/deșeuri în locuri publice, pe trotuar sau în zonele verzi. Acest fenomen devine unul tot mai răspândit și astfel suntem obligați să luăm măsuri”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

 

O astfel de acțiune s-a desfășurat astăzi în zona Complexului Comercial Victoria. În total, polițiștii locali au aplicat 104 sancțiuni, dintre care opt avertismente și 96 de amenzi în valoarea totală de 44.140 lei.

 

„Pentru a evita astfel de neplăceri, rugăm cetățenii să folosească coșurile de gunoi. Așa este civilizat și mult mai ieftin”, transmit autoritățile.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite