Reșițenii sunt invitați să contribuie la actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului. Primăria a lansat un chestionar cu 20 de întrebări

 

Preferați să vă deplasați pe jos, cu autoturismul, bicicleta sau cu autobuzul? Cât timp petreceți în traficul din oraș? Ce proiecte ar trebui implementate pentru îmbunătățirea mobilității urbane și a calității vieții în oraș? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care autoritățile așteaptă un răspuns de la reșițeni în vederea găsirii celor mai bune soluții de actualizare a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului.

 

Primăria Reșița lucrează în această perioadă la actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă – un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții.

 

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă are șase obiective principale: promovarea spre finanțare și implementare a proiectelor ce vizează sectorul transporturilor; asigurarea diferitelor opțiuni de transport tuturor cetățenilor, astfel încât să permită accesul la destinații și servicii esențiale; îmbunătățirea siguranței și securității; reducerea poluării atmosferice și fonice, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie; îmbunătățirea eficienței și rentabilității transportului de persoane și mărfuri; creșterea atractivității și calității mediului urban și a peisajului urban, pentru beneficiul cetățenilor, economiei și societății în ansamblu.

 

Pentru atingerea acestor obiective, autoritățile locale au nevoie de sprijinul reșițenilor. Aceștia sunt rugați să completeze, anonim, un chestionar cu 20 de întrebări ce vizează aspecte legate de mobilitatea și calitatea vieții în Reșița. Chestionarul poate fi completat accesând următorul link: https://forms.gle/nL8WyF83CNaeK7Q59.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available