Suntem prezenți și pe

Administrație

Reșițenii vor putea achiziționa bilete pentru transportul public cu telefonul mobil

Publicat cu

pe

Cum operatorul de transport din municipiu Reșița anunță că din 19 martie biletele și abonamentele de călătorie nu vor mai putea fi achiziționate din mijloacele de transport în comun, călătorii au de acum o alternativă pentru a și le cumpăra.

Biletele și abonamentele pentru autobuzele din Reșița se pot cumpăra acum și cu ajutorul telefonului mobil. Reșițenii își pot achizitiona astfel fie bilete, fie abonamente pentru o zi sau pentru 5 zile într-un mod mai ușor, prin SMS sau cu aplicația mobilPay.

Transport Urban Reșița se folosește de tehnologie și oferă o alternativă pentru achiziția mai facilă a biletelor doar prin simpla folosire a telefonului mobil de către călători, care reușesc astfel să își plătească călătoria la orice oră și în orice zi a săptămânii.

Reprezentanții TUR precizează că această măsură vine în sprijinul celor care doresc să folosească transportul în comun și după închiderea punctelor de vânzare a biletelor.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC