Restricții de circulație rutieră în Reșița. Primăria amenajează noi piste de biciclete și alei pietonale

Reluarea lucrărilor de amenajare a pistelor pentru biciclete și a unor alei pietonale în Reșița implică impunerea de restricții de circulație pentru autovehicule în trei etape, anunță Adelin Tuță, directorul Direcției de Investiții și Mobilitare Urbană din cadrul Primăriei.

Lucrările la care se face referire vizează amenajarea de piste pentru biciclete și de alei pietonale pe străzile de legătură dintre arterele majore de circulație B-dul Revoluția din Decembrie și B-dul A. I. Cuza, pentru acces la stațiile de transport în comun. Restricțiile de circulație rutieră au în vedere străzile Gratz, George Enescu, N. Titulescu, N. Bălcescu, Bielefeld, Parâng și pe aceea care face legătura dintre străzile N. Bălcescu și Bielefeld. În prima etapă se restricționează circulația pe străzile Gratz și George Enescu, pentru perioada 13 februarie – 15 aprilie 2020.

„Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară, când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15.08.2020, acesta putând varia în funcție de condițiile meteo.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite reprezentantul municipalității reșițene, directorul Adelin Tuță.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite