Suntem prezenți și pe

Utile

Restricții de circulație rutieră în Reșița. Primăria amenajează noi piste de biciclete și alei pietonale

Publicat cu

în

Reluarea lucrărilor de amenajare a pistelor pentru biciclete și a unor alei pietonale în Reșița implică impunerea de restricții de circulație pentru autovehicule în trei etape, anunță Adelin Tuță, directorul Direcției de Investiții și Mobilitare Urbană din cadrul Primăriei.

Lucrările la care se face referire vizează amenajarea de piste pentru biciclete și de alei pietonale pe străzile de legătură dintre arterele majore de circulație B-dul Revoluția din Decembrie și B-dul A. I. Cuza, pentru acces la stațiile de transport în comun. Restricțiile de circulație rutieră au în vedere străzile Gratz, George Enescu, N. Titulescu, N. Bălcescu, Bielefeld, Parâng și pe aceea care face legătura dintre străzile N. Bălcescu și Bielefeld. În prima etapă se restricționează circulația pe străzile Gratz și George Enescu, pentru perioada 13 februarie – 15 aprilie 2020.

„Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară, când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15.08.2020, acesta putând varia în funcție de condițiile meteo.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite reprezentantul municipalității reșițene, directorul Adelin Tuță.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație3 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social11 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate14 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite