Reținut de DGA după ce a fost prins în flagrant dând șpagă unui polițist

 

Un reșițean a fost reținut pentru 24 de ore în urma unui denunț al unui polițist.

 

Duminică, 25 aprilie 2021, lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Direcția Anticorupție pentru Municipiul Resita, Județul Caraș-Severin, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, imediat după ce aceasta a oferit suma de 400 lei și 70 de euro agentului de poliție Bădină Lucian Ionuț (foto), din cadrul Poliției Municipiului Reșița, pentru a nu-şi îndeplini atribuțiile de serviciu.

 

În fapt, duminică, 25 aprilie a.c., a fost înregistrat la D.G.A.C.S. denunţul agentului de poliţie, prin care acesta a sesizat faptul că, la data de 25.04.2021, un bărbat i-a promis suma de 1000 lei pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau față de el. Astfel bărbatul i-a oferit agentului de poliţie suma de 1000 lei, în scopul menţionat, ocazie cu care s-a realizat prinderea în flagrant a acestuia.

 

În baza actelor de urmărire penală efectuate și a probelor administrate, față de inculpat a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Cu privire la inculpat, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată.

 

În urma discuțiilor cu superiorii polițistului în cauză, aceștia au declarat faptul că Lucian Ionuț Bădină are rezultate deosebite în activitatea de polițist și că a fost evaluat cu „FB” la calificativele anuale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite