Romeo Dunca, bilanțul primului sfert de mandat în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin

 

La un an (și două săptămâni) de la câștigarea alegerilor și un an (fără două săptămâni) de la învestirea în funcție, Romeo Dunca va prezenta astăzi public raportul de activitate al Consiliului Județean condus de liberali.

 

Structurat pe șase secțiuni, raportul de activitate al administrației Dunca după parcurgerea primului an din cei patru ai mandatului primit din partea alegătorilor la scrutinul din 28 septembrie 2020 va releva și soluțiile găsite la problemele lăsate în urmă de administrația PSD-PMP, spune președintele liberal al Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

„Un an de mandat obligă la un raport de activitate al Consiliului Județean aflat sub noua conducere. Am pregătit acest lucru și îl vom face public joi, în 14 octombrie, la ora 14. Conferința de presă va avea loc în sala mare de la etajul 1 al sediului administrativ.

Vom structura raportul pe 6 secțiuni. Fonduri Europene, fonduri guvernamentale, drumuri județene, sănătate în județ, asistență socială și soluții la problemele generate de moștenirea administrativă însușită de noua conducere.”, anunță Romeo Dunca, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

 

În urmă cu un an, liberalii obțineau în premieră majoritatea mandatelor de consilieri județeni în Caraș-Severin, iar alegerile uninominale pentru funcția de președinte al instituției erau câștigate de Romeo Dunca, împotriva pesedistului care conducea administrația județeană, Silviu Hurduzeu. Acesta fusese susținut de o alianță formată din PSD, PRO România, ALDE și PNȚCD, creată la inițiativa deputatului PRO România Ion Mocioalcă, acum senator PSD.

 

CITEȘTE ȘI: Romeo Dunca, la momentul primului bilanț: „Voi face ce am promis. Am început deja, dar cu siguranță nu se poate face totul într-un an”

 

Explicație foto: Romeo Dunca, la depunerea jurământului de președinte al CJ Caraș-Severin (28 octombrie 2020)

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite