Romeo Dunca îi dă dreptate lui Matei Cristescu: Licitația pentru paza obiectivelor Consiliului Județean a fost o făcătură!

Dezvăluirile lui Romeo Dunca scot în continuare la iveală șmenurile făcute pe bani publici de către vechea echipă de management a Consiliului Județean Caraș-Severin. Concret, cam peste tot unde s-au găsit portițe, au cam fost scurși bani publici.

Unul din exemplele date de președintele CJ Romeo Dunca este cel al unui contract de pază, încheiat pe 18 luni, cu suma de 2,3 milioane de lei + TVA. Potrivit lui Dunca, la un calcul simplu, ora de pază se reduce la aproximativ 17 lei. Doar că la licitație a participat și o firmă (a lui Matei Cristescu) care a oferit un serviciu cu 15 lei ora, însă a fost preferată firma din București, deși aceasta avea un preț mai mare. Cu 47.000 de euro mai mare!

Firma din Reșița a fost respinsă pe motiv că nu corespunde la angajații declarați, deși „firma câștigătoare, din București, nu respectă nici ea lista cu numele agenților de pază depusă la licitație și lucrează tot cu personal preluat de la cel eliminat (firma lui Cristescu n.n.)”, scrie Romeo Dunca pe pagina sa de Facebook. De altfel, la acea vreme Matei Cristescu ieșise public în presă pentru a arăta modul netransparent și discreționar în care s-au dat acele contracte de pază.

Postarea, mult mai vastă, este un răspuns la acuzele aduse prin presă de către Ionuț Popovici, fostul vicepreședinte al CJ Caraș-Severin, despre care Dunca concluzionează astfel: „Dar voi ăștia ce ați fost, acuma vreți în Parlament, să nenorociți o țară întreagă, nu v-a fost de-ajuns tot județul!”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite