Romeo Dunca și-a pus semnătura: Contracte de 800.000 de lei pentru achiziția de echipamente și consumabile medicale necesare Secției ATI a spitalului din Reșița

 

În dotarea Spitalul Județean de Urgență Reșița vor intra în perioada imediat următoare echipamente și consumabile medicale în valoare de peste 800.000 de lei. Acestea au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană destinat gestionării crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19.

 

Șapte aparate de ventilație pentru secția de Anestezie și Terapie Intensivă, două defibrilatoare bifazice, trei sisteme de sterilizare a aerului UVR-MI, un incubator pentru probe biologice, un termoblock digital, două standuri magnetice și pipete multicanal și automate vor fi livrate, în perioada următoare, Spitalului Județean de Urgență Reșița. La acestea se adaugă și consumabile medicale în valoare de 257.000 de lei (fără TVA).

 

„Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a semnat astăzi, 12 mai 2021, contracte în valoare totală de circa 810.000 lei, aferente achiziției de echipamente și consumabile medicale ce vor fi livrate Spitalului Județean de Urgență Reșița. Achiziția s-a făcut în cadrul proiectului «Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza Covid-19, în județul Caraș-Severin», Cod SMIS 138211, finanțat prin POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19»”, transmite Serviciul Comunicare din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, instituție care implementează proiectul.

 

Proiectul are o valoare totală eligibilă de peste 1,5 milioane de lei.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available