Rosso-nerii, zero puncte după 9 meciuri. „Cu Dinamo, am primit o lecţie gratis de handbal”

Echipa de handbal CSM Reşiţa a încheiat fără puncte și cel de-al doilea turneu din Liga Zimbrilor. Duminică, în ultima zi a competiţiei de la Sfântu Gheorghe, rosso-nerii reşiţeni au avut o misiune extrem de grea în faţa liderului Dinamo Bucureşti.

Formaţia din capitală şi-a confirmat statutul de favorită şi s-a impus la o diferenţă de 16 goluri, după un meci fără istoric. Dinamoviştii au condus la pauză cu 21-11 şi au câștigat în final cu 39-23. Golgheterul bucureştenilor în acest meci a fost Mousavi, cu 8 goluri, iar la Reşiţa cei mai inspiraţi marcatori au fost Milosevic şi Bărbuş, ambii cu câte 4 reuşite.

După meci, antrenorul Bojan Butulija a felicitat formaţia bucureşteană pentru o victorie clară şi meritată. În acelaşi timp, principalul Reşiţei şi-a exprimat regretul că echipa sa nu a scos rezultate pozitive din partidele cu Baia Mare şi Făgăraş. „După turneu, pot să zic doar că ne pare rău de unele posibilităţi pe care le-am avut, mai ales în meciurile cu Baia Mare şi Făgăraş, unde cred eu că puteam să câştigăm puncte. În ceea ce priveşte meciul cu Dinamo, felicit echipa adversă, am primit o lecţie gratis de handbal. Ei arată că sunt o echipă extraordinară, de fapt o instituţie de handbal românesc. Merită toată gloria, îi felicit şi le doresc succes în continuare”, a declarat după joc Bojan Butulija.

CSM Reşiţa: Simulescu, Szopka, Dumuta – Milosevic (4), Bărbuş (4), Kirsch (3), Trifkovic (3), Mledenciu (2), Radosavlevici (1), Bahan (1), Daia (1), Bondoc (1), Ignat (1), Starchenko.

În cadrul celui de-al doilea turneu programat în Liga Zimbrilor, CSM Reşiţa a disputat şase jocuri, înregistrând tot atâtea înfrângeri. După etapa a 9-a, rosso-nerii se află pe ultimul loc al clasamentului, fără puncte în cont. Următoarea reunire a echipelor din primul eşalon handbalistic va avea loc pe 23 octombrie, când ar urma să se dispute, tot sub formă de turneu, jocurile etapei a 10-a. Runda va avea loc probabil tot la Sfântu Gheorghe.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite