Suntem prezenți și pe

Actualitate

„Să facem România mare de la Nisa pân-la Tisa!”

Publicat cu

pe

Halucinanta declarație a fost făcută tocmai azi, 1 Decembrie 2019, de către un lider PSD, la o manifestare publică dedicată Zilei Naționale.

De proști e plină lumea, iar aceștia ar trebui tratați cu îngăduință, atâta timp cât nu ajung să ocupe funcții publice. Când un lider de județ, lider politic și lider administrativ, ajunge însă în situația de a emite public niște prostii care pot depăși granițele țării, este cazul să-l băgăm în seamă și, cum potrivit ar fi în cazul de față, să-l luăm la șuturi.

Participând azi la manifestările organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, Maricel Popa, ditamai președintele Consiliului Județean Iași și al PSD Iași, a declarat de la microfonul instalat pe scena special amenajată în municipiul Iași: „Să facem România mare de la Nisa pân-la Tisa!”. Evident, Maricel Popa a pronunțat Nisa, numele unui oraș din Franța, în loc de Nistru, râul care pe o porțiune a sa este graniță între Ucraina și Republica Moldova.

Dacă s-ar fi aflat într-o funcție de înalt reprezentant al statului român, pesedistul ar fi putut angaja azi România într-un veritabil conflict diplomatic cu mai multe țări (a se vedea harta) din Uniunea Europeană: Ungaria, Slovenia, Italia și Franța. Care ar fi putut traduce declarația reprezentantului României ca un atentat la integritatea lor teritorială. Din fericire, în contextul politic din ultima perioadă nu se întrevede prea curând promovarea în prima linie a țării a vreunui pesedist de calibrul intelectual al Vioricăi de Videle, așa cum pare a fi acest Maricel de Iași.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC