Salvează o viață, adoptă! La Reșița va avea loc, la sfârșitul săptămânii, un Târg de adopție de câini și pisici

 

Iubitorii de animale care doresc să ofere o viață mai bună unor câini sau pisici care au fost salvate de pe străzi sunt așteptați, la finalul acestei săptămâni, în Parcul Tricolorului din Reșița, unde va avea loc un Târg de adopție pentru animalele fără stăpân.

 

Asociația „Dogs Center” din Reșița, care îngrijește câteva zeci de câini și pisici fără stăpân, organizează, la acest sfârșit de săptămână, o noua ediție a Târgului de adopție, de unde reșițenii vor putea pleca acasă cu un animal de companie, dar, mai ales, cu un prieten fidel. „Peste 30 de căței și pisicuțe vă așteaptă să îi adoptați, în plus vor fi și alte surprize pe care le veți descoperi la fața locului. Animalele sunt vaccinate, deparazitate și microcipate conform legii”, transmit organizatorii.

 

Târgul de adopție de câini și pisici va avea loc în Parcul Tricolorului, în zona din fața statuii, în zilele de sâmbătă, 24 iulie, și duminică, 25 iulie, între orele 11.00 și 17.00. Reprezentanții Asociației „Dogs Center” precizează că, în caz de vreme nefavorabilă, Târgul se va muta în foișorul din parc.

 

Târgul de adopție este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Reșița.

 

 

Sursă foto: Asociația Dogs Center Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available