Samsung a fost numit cel mai bun producător de televizoare din lume pentru al 15-lea an consecutiv

Un nou raport care analizează producătorii de televizoare afirmă că Samsung este de 15 ani lider de inovație în industrie, poziționând compania în fruntea industriei TV.
Samsung Electronics a ocupat locul fruntaș în piața mondială de televizoare pentru al 15-lea an la rând, potrivit firmei de cercetare de piață Omdia. Datele lansate recent, publicate pe 23 februarie, notează că Samsung Electronics a înregistrat 31,8% din cota de piață globală a televizoarelor în funcție de venituri în trimestrul IV 2020 și a păstrat cea mai mare cotă de piață anuală din categoria veniturilor în 2020, la 31,9%.

Creșterea Samsung în jurul business-ului Visual Display reflectă angajamentul față de cele mai premium experiențe de vizionare la domiciliu, împreună cu portofoliul QLED în creștere rapidă, liderul categoriei în segmentul de ecran ultra mare de peste 75 de inci, introducerea și extinderea portofoliului unui televizor Lifestyle și o serie de „premiere” în industrie, categorie și produse, care au devenit posibile datorită impulsului constant de inovație al Samsung.

„Consumatorii folosesc ecrane în fiecare zi pentru a se distra, a se conecta cu cei dragi, a lucra, a face exerciții fizice de acasă și a face mult mai multe lucruri. Și am văzut cum diferite stiluri de viață și rutine nu numai că au evoluat, ci au convers”, a declarat Jong-hee Han, președinte al business-ului Visual Display la Samsung Electronics. „Continuăm să fim incredibil de flatați de încrederea acordată viziunii și produselor noastre; este ceea ce ne duce mai departe motivația neîncetată de a oferi o inovație de ultimă oră și o experiență de ecran de cea mai bună clasă care satisface nevoile consumatorului modern”, subliniază Han.

Privind în urmă în ultimii 15 ani, agenda de creștere condusă de inovație a Samsung a încorporat noi tehnologii revoluționare, acoperind în același timp mai multe categorii, ajungând la o gamă largă de consumatori și moduri de utilizare.

În 2021, Samsung se așteaptă să își mențină poziția de lider de piață în industrie odată cu introducerea și extinderea produselor de bază și prin încorporarea tehnologiei și caracteristicilor proprietare în toate gama de televizoare Samsung. Aceasta include noua gamă Neo QLED a Samsung, împreună cu Micro LED-ul Samsung, TV Samsung Lifestyle și o aliniere a operațiunilor la nivel de companie prin programe de durabilitate pe termen lung. În următorii câțiva ani, Samsung va continua, de asemenea, să investească în cercetare și dezvoltare, dar și în dezvoltare de produse în domenii strategice de afaceri pentru a-și consolida ofertele de bază și tehnologii emergente.

Line-up-ul Samsung în 2021

O nouă generație de TV Samsung este prezentată în fiecare an, aducând pe piață o serie întreagă de progrese în imagine, revizuiri de design și noi iterații ale modelelor de TV Samsung existente.
Deci, ce oferă Samsung în 2021? Până în prezent, Samsung și-a prezentat în mare parte modelele sale high-end, cu o combinație de televizoare 4K și televizoare 8K , precum și o reîmprospătare pentru Samsung The Frame, care slăbește drastic televizorul și are accesorii noi, cum ar fi un suport TV tip trepied și chiar și un raft dedicat.
De asemenea, compania a dezvăluit o nouă versiune a afișajului său Micro LED.

Totodată, în timp ce Samsung vine în majoritatea anilor doar cu un contrast mai mare pe unele televizoare și un nou algoritm de upscaling pe altele, gama de TV Samsung 2021 Neo QLED este de fapt cel mai mare pas înainte din ultimii cinci ani pentru producătorul sud-coreean de electronice. Ceea ce promite Neo QLED sunt luminile de fundal cu LED mai mici – similare, dar nu identice – cu tehnologia MiniLED utilizată de Samsung în The Wall.

Deoarece LED-urile sunt grupate mai aproape unul de altul, televizoarele Neo QLED promit luminozitate crescută radical și unghiuri de vizualizare mai largi. Împreună cu un senzor de lumină încorporat și un procesor cuantic modernizat, un TV Samsung Neo QLED poate redirecționa ușor puterea, sporind luminile HDR luminoase într-o parte a ecranului, în timp ce scade în alte părți aproape de negru.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available