Scad tarifele la colectarea gunoiului în Reșița. Cu o treime!

Pe fondul devalorizării monedei naționale și a creșterii ratei inflației cauzate de criza economică, noii aleși ai Reșiței reușesc să impună ajustări de tarife… în jos.

La inițiativa primarului Ioan Popa, Consiliul Local Reșița întrunit ieri în noua formulă (majoritar liberală) a adoptat o hotărâre privind modificarea tarifelor de salubritate percepute de operatorul de salubritate din municipiul Reșița, S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L., și încheierea unui act adițional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubritate în Reșița, nr. 7161/21.04.2011, încheiat între Municipiul Reșița și firma de salubritate. Efectul acestei măsuri: reducerea cu aproximativ 34% a tarifelor de colectare a deșeurilor!

„Din 1 noiembrie se modifică tarifele percepute de operatorul de salubritate din municipiul Reșița, SC Brantner SA. Astfel, persoanele fizice vor achita pentru serviciul de colectare a gunoiului menajer 11,20 lei pe lună pentru o persoană, față de 16,94 lei cât este în prezent. De asemenea, prețul colectării deșeurilor menajere pentru agenții economici și instituțiile publice va fi redus de la 169,39 lei/mc la 112,01 lei începând cu aceeași dată”, a informat azi municipalitatea reșițeană.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite