Se încinge tărâța în PSD Reșița! Confruntare politică încheiată la… Poliție!

Câteodată pasiunile politice sunt mai puternice decât oamenii care le pornesc și, nu de puține ori, disputele politice se încheie prost. 

Așa cum era să se încheie și o dispută între Lucian Miclău și Marius Cornici, doi foști sau actuali membri ai PSD (Dumnezeu mai știe!). Știm însă că ieri, 21 august, Marius Cornici s-a dus la sediul PSD Reșița pentru a-și oferi ajutorul la campania electorală. Numai că acolo a dat peste Lucian Miclău, astăzi un apropiat al președintelui Silviu Hurduzeu și extrem de activ pe Facebook, care, spun surse din interior, nu ar fi fost deloc încântat de felul în care Marius Cornici a activat în PSD. Au fost discuții dure, reproșuri și… chiar palme, pare-se. De fapt, o palmă pe care Miclău i-ar fi dat-o fostului inspector școlar general Cornici. Lovitura ar fi fost zdravănă, dacă e adevărat că celui care a încasat-o i-a zburat telefonul din buzunar.

Așa cum este normal, am încercat să aflăm de la cei doi cam ce a fost acolo, dar ambii au negat, spunând că doar „ne mai uităm urât unul la celălalt” atunci când se întâlnesc, însă nici urmă de violențe între ei. E bine că declară asta public, presei, căci polițiștilor se pare că le-au spus altceva!

„În cursul zilei de vineri, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat de 41 de ani (vârsta lui Cornici, n.r.), din Reșița, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Traian Vuia, a fost agresat fizic de un alt bărbat, de 42 de ani (vârsta lui Miclău, n.r.), în timpul incidentului căzându-i telefonul din buzunar. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, ne-a comunicat insp. Alina Boeru de la IPJ Caraș-Severin.

 

Explicație foto: Colaj resita.ro, cu cei doi protagoniști… în roluri inversate (așa cum, cică, va fi episodul următor)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite