Suntem prezenți și pe

Justiție

Tânăr reținut după ce a incendiat autoutilitara unchiului său

Publicat cu

în

Un tânăr de 20 de ani, din Bocșa, a ales să-și rezolve prin incendiere problemele familiale, fapt pentru care a fost reținut și a ajuns, pentru o zi, în arestul IPJ Caraș-Severin.

Victor Stancu, în vârstă de 20 de ani, pe fondul unor bătăi și discuții contradictorii cu unchiul său din Bocșa Română, în noaptea de 19 spre 20 august 2020 i-a incendiat acestuia mașina, o autoutilitară. Potrivit lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, incendiul a fost anunțat în jurul orei 1 noaptea prin apel la 112. Au intervenit pompierii de la SVSU Bocșa, dar și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița, incendiul fiind lichidat după o intervenție de 30 de minute.

„Polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din localitate, bănuit că ar fi incendiat o autoutilitară parcată pe o stradă din oraș.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în noaptea de 19 spre 20 august 2020, tânărul în cauză s-ar fi deplasat la locuința unei rude cu care ar fi avut un conflict verbal anterior și i-ar fi incendiat autoutilitara parcată în fața casei. 

Incendiul a fost stins de către pompieri, fără a se extinde la alte locuințe sau bunuri. În urma incendiului, autoutilitara in valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost distrusă în totalitate.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, ne-a transmis inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: arhivă

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație46 de minute în urmă

Vești bune pentru amatorii sporturilor de iarnă. Pact CS-TM: Pârtia „Uriașul” de pe Semenic va putea funcționa la capacitate maximă în următorul sezon de iarnă [FOTO]

Actualitate2 ore în urmă

Accident rutier produs la „Kilometrul 8”

Actualitate2 ore în urmă

Opriri de apă în Reșița și Oravița

Social5 ore în urmă

Au donat sânge, au salvat vieți și au ajutat familii aflate în dificultate [FOTO]

Actualitate6 ore în urmă

17 incendieri de vegetație, 50 de hectare pârjolite în Caraș-Severin. „Zero vinovați, zero măsuri, zero amenzi” [VIDEO]

Administrație20 de ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătateo zi în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitateo zi în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitateo zi în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate2 zile în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Cele mai citite