Tânăr reținut după ce a incendiat autoutilitara unchiului său

Un tânăr de 20 de ani, din Bocșa, a ales să-și rezolve prin incendiere problemele familiale, fapt pentru care a fost reținut și a ajuns, pentru o zi, în arestul IPJ Caraș-Severin.

Victor Stancu, în vârstă de 20 de ani, pe fondul unor bătăi și discuții contradictorii cu unchiul său din Bocșa Română, în noaptea de 19 spre 20 august 2020 i-a incendiat acestuia mașina, o autoutilitară. Potrivit lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, incendiul a fost anunțat în jurul orei 1 noaptea prin apel la 112. Au intervenit pompierii de la SVSU Bocșa, dar și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Reșița, incendiul fiind lichidat după o intervenție de 30 de minute.

„Polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din localitate, bănuit că ar fi incendiat o autoutilitară parcată pe o stradă din oraș.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în noaptea de 19 spre 20 august 2020, tânărul în cauză s-ar fi deplasat la locuința unei rude cu care ar fi avut un conflict verbal anterior și i-ar fi incendiat autoutilitara parcată în fața casei. 

Incendiul a fost stins de către pompieri, fără a se extinde la alte locuințe sau bunuri. În urma incendiului, autoutilitara in valoare de aproximativ 5.000 euro, a fost distrusă în totalitate.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, ne-a transmis inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: arhivă

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite