Se mărește legiunea străină de la CSM Reşiţa! Încă un georgian se alătură handbaliştilor rosso-neri

Irakli Kbilashvili este cel de-al doilea handbalist georgian transferat în această vară de gruparea sportivă CSM Reşiţa.

Născut la 2 octombrie 1998, Irakli are 1,90 m, 90 kg şi joacă pe postul de coordonator de joc. Noul component al lotului reşiţean vine din prima ligă a Macedoniei, de la Metalurg Skopje. La fel ca Teimuraz Orjonikidze, interul stânga adus de reşiţeni la începutul acestei luni, Irakli Kbilashvili este internaţional georgian. El a evoluat anul trecut în partidele pe care naţionala Georgiei le-a disputat contra Maltei, Azerbaidjanului, Ciprului şi Finlandei, în preliminariile Campionatului European din 2022.

„Mă bucur că am ajuns la o echipă unde a evoluat Shota Tevzadze și unde o să fiu coleg cu Temo. Sunt pregătit să fac tot ce ține de mine pentru a mulțumi pentru încrederea acordată”, este mesajul lui Irakli, mesaj postat pe pagina de Facebook a echipei de handbal CSM Reşiţa.

Coordonatorul de joc georgian este cel de-al cincilea transfer realizat de CSM Reşiţa în intersezon, după portarul Mihai Szopka, interul stânga georgian Teimuraz Orjonikidze, interul dreapta sârb Aleksa Milosevic şi pivotul Vladimir Jevtic, un alt reprezentant al Serbiei.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available