Suntem prezenți și pe

Administrație

Se vor lua salariile la Ambulanță!

Publicat cu

în

Scriam zilele trecute că ar putea fi probleme de logistică la Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin și că este posibil ca angajații să rămână fără salarii luna aceasta, însă prefectul Cristian Gâfu dă asigurări că situația se va rezolva.

Deși ne-am obișnuit cu politicieni care mint cu nerușinare, se pare că nu este și cazul prefectului, care a avut dreptate. Chiar pe 13 februarie a ajuns la SJA și Instituția Prefectului Caraș-Severin ordinul de numire, pentru maxim 6 luni, ca manager general interimar a doctoriței Daniela Popescu, cea care a mai avut două de mandate în fruntea SAJ Caraș-Severin.

SAJ rămăsese fără conducere după ce, de câteva luni bune, nu mai avea director medical, iar, la începutul acestei luni, managerul general și directorul economic au fost demiși în urma unui control al Corpului de Control al ministrului Sănătății.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație53 de minute în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție5 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație14 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație15 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social22 de ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educație2 zile în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Cele mai citite