Secretul unei relații reușite

 

De Valentine’s Day sunt pline rețelele sociale cu inimioare și… secrete pentru a avea o relație fericită. Cel mai important secret nu îl dezvăluie însă nimeni, așa că ne-am gândit să punem noi cireașa pe tortul fericirii.

 

Ca să ai o relație fericită acasă, întâi de toate ar trebui să ai o relație fericită cu șeful de la serviciu. Iar dacă ești bugetar, cel mai important e să ai o relație bună cu șeful șefului de la serviciu. Deci cu șeful partidului aflat la putere.

 

Cum îi puteți recunoaște pe fericiții care-s dispuși să facă orice ca să se aibă bine cu șefu al mare? Nu trebuie decât să aruncați o privire pe pagina de facebook a marelui șef. Și veți vedea acolo sute de abonați la dat like-uri la postările acestuia, indiferent cât de anoste sau absurde sunt multe din ele. Dați câteva clicuri și-i veți descoperi pe toți acei fericiți. Fericiți că au un job la stat, ca să stea. Sau fericiți că firmele lor înfloresc pe contracte cu dedicație din bani publici. Fericiți, deci, cu toții că au descoperit secretul unei relații fericite, acela de a-l pupa în fund pe marele șef ori de câte ori acesta le oferă ocazia.

 

Sursă foto: ejungla.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite