Un tată și-a dat dispărut băiatul din Anina trimis de la serviciu până în Timișoara. UPDATE: Tânărul a fost găsit decedat, în portbagajul mașinii sale!

 

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 35 de ani care a plecat vineri, 10 februarie, de la domiciliul său din orașul Anina și până azi nu a revenit.

 

În 11 februarie, Poliția Orașului Anina a fost sesizată de către tatăl bărbatului despre faptul că BUSA NICOLAE IOAN a plecat vineri, la ora 08.00, spre municipiul Reșița, la o ședință de lucru, urmând să plece ulterior în municipiul Timișoara, în interes de serviciu, informează reprezentanții IPJ. Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost în seara zilei de vineri, în jurul orei 22.00, acesta spunându-le că se află încă în Timișoara.

 

„Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, de culoare gri, cu numărul CS-88-BUS. Semnalmente: 1,73 metri înalțime, greutate 65-70 kg, ochi căprui, păr șaten. La momentul plecării bărbatul purta o geacă neagră de piele, pantaloni de blugi de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră și o căciulă de culoare albastră.”, se arată în apelul lansat de polițiștii cărășeni către persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută. Acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

 

UPDATE – ora 18.05

 

Bărbatul a fost găsit decedat, în Timișoara, în portbagajul propriei mașini! „În urmă cu puțin timp, bărbatul a fost găsit decedat în portbagajul mașinii personale, parcată în curtea unei instituții de învățământ universitar din Timișoara, urmând a se stabili cauzele și împrejurările care au condus la decesul acestuia.”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Tânărul în vârstă de 35 de ani era de profesie medic veterinar și se pare că în trecut a avut tentative de suicid.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available