Suntem prezenți și pe

Politică

Senatorul Chisăliță, tras pe dreapta de PSD?

Publicat cu

în

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat la o emisiune la Mediafax că, în opinia sa, toți cei implicați în dosarul DNA cu mita din vămi pentru PSD ar trebui să fie suspendați din partid până la finalizarea anchetei.

„Sunt trei parlamentari, de la Caraş, alt parlamentar de la Arad, acolo trebuie avută o discuţie mai… La un moment dat, chiar ajunsesem la o concluzie că să numim un interimar pe o perioadă până se lămuresc şi lucrurile în justiţie, adică eu nu vreau să creez o nedreptate, mai mult, nu vreau să îndrept o nedreptate cu altă nedreptate, nu sunt nici Rasputin, nici nu tai capul nimănui. În momentul în care la congres se candidează pe moţiuni, pe echipe şi pe proiecte politice, deoarece cunoaşteţi FSN, e foarte greu să mai existe acel joc între preşedinţii de organizaţii şi cred că partidului nu îi trebuie în această perioadă acest exemplu”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Mediafax.

CITEȘTE ȘI: INTERCEPTĂRI. Senatorul Chisăliță, către directorul de la Regionala de Drumuri Timișoara: „Păi atuncea, duceți-l (pe Mirel Pascu) pe funcția asta mai… mare”

Aceeași poziție a fost exprimată și de către președintele executiv al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, care a declarat că dosarul DNA va încurca foarte mult la alegerile care urmează și că ar fi normal ca senatorul Ionuș Chisăliță se renunțe pentru o vreme la funcția de secretar general al PSD Caraș-Severin, deși n-a spus nimic și de cea de președinte al PSD Reșița.

PSD l-a inclus pe senatorul Ionuț Chisăliță în sondajul făcut pentru posibilii candidați la Primăria Reșița. Dar dacă sondajul a fost comandat la nivel local, atunci Chisăliță s-a inclus singur.

Facebook Comments

Cele mai citite