Singur împotriva tuturor, Ioan Popa e invincibil! Jaro Marșalic: „Le place sau nu le place, domnul primar a făcut treabă”

Actualul primar al Reșiței, Ioan Popa, nu va putea fi învins la alegerile din această vară nici dacă toate celelalte partide aflate în opoziție față de liberali, PSD, PMP, Pro România, ALDE, și-ar uni forțele și ar susține un candidat comun pentru funcția de edil-șef. O spune prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, Jaro Marșalic, care nu exclude varianta unei alianțe de acest fel împotriva candidatului PNL.

„După cum se vede ce discuții și alianțe sunt și la nivelul Consiliului Județean, nu ar fi exclus să dorească să pună un contracandidat comun. Se vede clar cât sunt de curajoși. Niciunul nu îndrăznește să candideze singur împotriva colegului nostru. Dar pot să facă orice combinații vor, nu prea văd vreo șansă de reușită, pentru că realitatea asta este: le place, nu le place, domnul primar a făcut treabă în Reșița.

Și dacă e să comparăm cu alți primari pe care i-a avut Reșița de-a lungul timpului, nici nu are rost să mai discutăm. Se vede că se schimbă aspectul orașului, sunt  foarte multe fonduri europene aprobate. Nu este vorba că dorim să le accesăm, sunt aprobate! Că nu se întâmplă o minune într-un an, să recuperăm ce nu s-a făcut în 20 de ani, asta e cu totul altceva”, a declarat, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, Jaro Marșalic.

Sursă foto: arhivă expressdebanat.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite