Sloturile cu șeptari – farmecul cifrei 7 la jocurile de cazino

 

Fascinația oamenilor pentru cifra 7 se bazează pe multiple conexiuni cu elemente fundamentale din viață și univers.

Curcubeul are 7 culori, planeta noastră are în prezent 7 continente și 7 mări. Săptămâna are 7 zile și se vorbește despre cele 7 minuni ale lumii. Este 7 un număr norocos? Dacă aduni fiecare față opusă a unui zar vei obține mereu cifra 7, așadar iată o legătură simplă pe care puține persoane o cunosc.

Sloturile cu șeptari, cunoscute și ca păcănele 77777, sunt astăzi o atracție cunoscută pe platformele de cazino online. De fapt, pe internet s-a preluat popularitatea deja consemnată de aceste jocuri la aparatele de sloturi din cazinouri terestre și săli stradale de gambling. În cultura universală, 7 este considerat un număr norocos, exact acesta fiind motivul pentru care a fost preluat în lumea jocurilor de noroc.

Inițial, aparatele de sloturi aveau simboluri în special constând în fructe. Și acum, variantele de sloturi cu fructe sunt foarte populare în rândul pasionaților de astfel de resurse de divertisment. Cu timpul, pentru a se diversifica oferta de jocuri, furnizorii de păcănele au introdus diverse alte simboluri, printre care și cifra 7.

 

Cei mai cunoscuți producători de sloturi online cu șeptari

 

Printre dezvoltatorii de sloturi online care au abordat frecvent această temă a jocurilor de păcănele online cu șeptari se remarcă EGT, Novomatic, Pragmatic Play, Casino Technology, Gamomat, Playson, Play’n GO, iSoftBet și Playtech.

Aceste jocuri de sloturi oferă funcții foarte apreciate de utilizatori, precum funcția Gamble, care poate dubla sau chiar mări de 4 ori câștigurile (ori fracțiuni din acestea), în cadrul unor runde extra de pariere, prin alegerea corectă a unei culori sau a unui simbol de pe o carte de joc cu fața în jos – o acțiune de tipul „totul sau nimic”, care crește nivelul de spectacol.

Rundele speciale și recompensele determină atractivitate la cele mai multe titluri de sloturi online, cu atât mai mult la păcănele cu șeptari. Simbolul Scatter poate determina rotiri extra, aducând bucurie jucătorilor la fiecare apariție. O linie de plată completă cu șeptari este adesea ținta celor care aleg astfel de jocuri. Evident, o linie de șeptari este una dintre cele mai bine plătite combinații câștigătoare.

 

Cele mai populare păcănele cu 77777 la cazino online

 

De succes în mediul offline, aceste jocuri pacanele 77777 cazino se bucură acum de glorie maximă pe internet, unde sunt la îndemână oricând și de oriunde, venind de asemenea asociate cu fel de fel de mecanisme care condimentează și mai mult distracția de profil.

Există online sute de creații cu tematici ce integrează simbolul 7 în sloturi cu fructe, disponibile în variantele de păcănele gratis și desigur păcănele cu mize reale. Putem aminti titluri ca Juicy Fruits Multihold, 777 Strike, 5 Dazzling Hot, 20 Dazzling Hot, 777 Surge, Big Win 777, 7’s Deluxe Wild Fortune Play, Super 7s, 7 Fruit Mania, 777 Win Blaster.

La fel ca la orice alte jocuri de noroc, precum pariuri sportive, loto sau poker, distracția la păcănele online – inclusiv sloturi cu șeptari – trebuie să fie dominată de o abordare echilibrată. Scopul principal: distracția, în spiritul jocului responsabil. Mai departe, orice câștig potențial va fi socotit drept un extra beneficiu.

Jocurile de cazino au cunoscut o dezvoltare semnificativă online, în contextului unui cadrul legal bine definit. Utilizatorii au parte de siguranță, iar concurența dintre operatorii de gambling determină servicii de înaltă calitate, bazate pe tehnologie de ultimă generație. Clienții se bucură de diverse facilități specifice cazinourilor online, precum bonusuri de bun venit, turnee de sloturi și multe alte astfel de beneficii.

 

Sursă foto: canva.com

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite