Soluții biocide cu ultrasunete folosite pentru autobuzele TUR

Societatea de Transport Urban Reșița a anunțat noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 în mijloacele de transport public.

Pentru evitarea răspândirii virusului prin instalațiile de climatizare, TUR igienizează și dezinfectează periodic cu o firmă autorizată, prin folosirea unei soluții biocide cu ultrasunete, cele 15 autobuze dotate cu clime funcționale. De asemenea, pentru a asigura măsurile de menținere a distanței sociale, s-au creat culoare în interiorul cărora s-au marcat pe pardoseală cu autocolante linii de demarcație. Totodată, au fost marcate scaunele care pot fi folosite de călători pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Pentru evitarea supraaglomerării în mijloacele de transport, până în 15 septembrie se circulă cu 10 grafice, nu cu 8, ca în vara precedentă.

Societatea reșițeană de transport precizează că măsurile întreprinse nu sunt suficiente fără sprijinul călătorilor privind respectarea normelor de distanțare socială în timpul curselor, dar și la urcare și coborâre. „Pe durata stării de alertă, purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura este obligatorie în interiorul oricărui mijloc de transport TUR”, mai spun reprezentanții societății.

 

Sursă foto: FB Transport Urban Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite