Sorții au decis: CSM Reșița poate juca pe teren propriu meciul decisiv pentru promovarea în Liga 2

 

Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal, s-a tras la sorți ordinea meciurilor din barajul final pentru promovarea în liga secundă.

 

20 de echipe au rămas în cursa pentru cele 5 locuri care duc în Liga 2 la fotbal. După partidele tur-retur din barajul semifinal, programate săptămâna aceasta, în 24 mai și 27 mai, 10 formații se vor confrunta în dublele decisive, care vor avea loc în 3 iunie și 7 iunie.

 

Tragerea la sorți de astăzi, de la sediul FRF, a stabilit gazdele ultimelor cinci duble partide eliminatorii. Câștigătoarele din barajul semifinal în care se întâlnesc echipele calificate din seriile 7 și 8 vor juca meciul tur la Deva sau Lipova, returul urmând să aibă loc la Reșița sau Filiași. Așadar, dacă trece de ACSO Filiași, CSM Reșița va disputa returul decisiv pentru promovare în fața propriilor suporteri, pe Stadionul „Mircea Chivu”, miercuri, 7 iunie. Adversar – CSM Deva sau Șoimii Lipova.

 

CITEȘTE ȘI: CSM Reșița încheie play-off-ul cu o… dublă victorie. Urmează barajul cu Filiași. Apoi, Deva și Steaua?

 

Până atunci, să nu uităm, rosso-nerii vor juca tot pe propriul teren meciul decisiv de calificare în barajul final, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17.30. Manșa tur va avea loc pe terenul adversarei din Filiași, miercuri, 24 mai, de la ora 18.00. Partidă la care echipa noastră va fi susținută din tribune de câteva zeci de suporteri reșițeni, mobilizați de liderii Guardia Ultra 1995 să facă deplasarea în Oltenia. Mesajul acestora pentru jucătorii rosso-neri: „Miercuri ne vedem în Filiași. Noi în tribune, voi în teren. Noi vom fi doar câteva zeci acolo, dar acasă mii de inimi roș-negre sunt alături de voi. Hai băieții! Hai Metalu!”

 

Sursă foto: FB Gușcă Silviu Marcel – arhivă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite