Spectacol caritabil pentru Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița

 

Este nevoie, în continuare, de implicarea comunității locale pentru finalizarea lucrărilor de reparații la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Miercuri, 14 iulie, reșițenii sunt așteptați la un spectacol folcloric cu strângere de fonduri pentru acest obiectiv.

 

Campania „Adoptă un salon” de la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița a demarat la sfârșitul lunii mai și a reușit să mobilizeze un număr impresionant de voluntari, firme, autorități, care au contribuit financiar sau ca forță de muncă, pentru a schimba imaginea clădirii. Lucrările nu sunt încă finalizate, mai este nevoie de meseriași, materiale de construcții și fonduri.

 

Reșițenii care doresc să contribuie cu bani o pot face (și) participând la spectacolul caritabil care va avea loc miercuri, 14 iulie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Reșița. Spectacolul este organizat de Centrul de Tineret Reșița al Organizației „O viață demnă împreună” și va aduce pe scenă interpreți renumiți de muzică populară din Banat. Prețul unui bilet este de 40 de lei, fondurile strânse urmând să fie direcționate către Staționarul 3 și către câteva cazuri sociale. Biletele pot fi achiziționate începând de astăzi, în intervalul orar 16-21, de la căsuțele de lemn din Parcul Tricolorului.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available