Sport nautic extrem. Un turist care practica kitesurfing pe Dunăre, salvat de la înec de către polițiștii de frontieră de la Moldova Nouă [VIDEO]

 

Incidentul s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, în zona Baziaș. Șansa practicantului de kitesurfing a fost că prin apropierea locului în care acesta a căzut în apele fluviului a trecut o ambarcațiune a Poliției de Frontieră și astfel a putut fi salvat.  

 

Pe timpul derulării unei misiuni de supraveghere pe fluviul Dunărea, echipajul unei ambarcaţiuni a Poliţiei de Frontieră de la Sectorului Moldova Nouă a observat, pe direcţia kilometrului fluvial 1072 (Baziaș), un practicant de kitesurfing care căzuse în apă şi le făcea semne că are nevoie de ajutor.

 

„Poliţiştii de frontieră au demarat o acţiune de salvare a bărbatului, acesta fiind scos din apă şi adus în siguranţă la bordul ambarcaţiunii. Persoana în cauză, un cetățean român, prezenta semne vizibile de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată în siguranţă la mal”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Petre Nicola.

 

 

Sursă foto/video: Poliția de Frontieră

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite