Sprintera reşiţeană Daria Grigoroiu a strălucit la Campionatele Naţionale de juniori I!

După o pauză de câteva luni, cauzată de pandemia de COVID-19, concursurile naționale de atletism se înșiră unul după altul – iar reșițeanca Daria Grigoroiu nu pierde niciun prilej de a-şi îmbogăţi palmaresul cu medalii cucerite la cel mai înalt nivel intern.

Vineri și sâmbătă, 28 și respectiv 29 august, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” a avut loc ediția 2020 a Campionatului Național în aer liber pentru juniori 1 (U20). Sprintera reşiţeană pregătită de profesorul Ştefan Nagy a luat startul în proba ei favorită, 100 m garduri, pe care a şi câştigat-o, devenind campioană naţională la această grupă de vârstă. Totodată, talentata atletă cu dublă legitimare, CSU-CSS Reşiţa, a participat la proba de 200 m plat, unde a reuşit să cucerească medalia de bronz.

Campionatele Naţionale de atletism pentru juniori I au reprezentat şi criteriu de selecţie pentru Balcaniada de juniori care va avea loc în Turcia peste două săptămâni. În urma rezultatului de la Naţionale, Daria Grigoroiu va participa la Balcaniadă, în proba de 100 m garduri.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available