Strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Reșița, inițiată de asistenta șefă de la UPU!

Câțiva reșițeni, printre care Mihaela Sârbu, asistent medical șef al Unității de Primiri Urgențe Reșița, și dr. Emil Bunda, au lansat un apel public privind efectuarea de donații pentru Spitalul Județean de Urgență, în contextul pandemiei de coronavirus. 

„Având în vedere că COVID-19 nu ne-a iertat nici pe noi și a ajuns și în România, avem nevoie de voi toți pentru a strânge fonduri și a ne pregăti pentru ce o să avem de înfruntat! Spitalul Județean de Urgență Reșița este singurul și cel mai mare din județul Caraș-Severin și, ținând cont că acest virus se răspândește foarte rapid, cauzând boli grave ale sistemului respirator, trebuie să ne pregătim din timp pentru ce va urma, dar avem nevoie de ajutorul și implicarea dumneavoastră.

Eu, Mihaela Sârbu, asistentă șefă de secție UPU Smurd, împreună cu Dr. Bunda Emil, Loredana Fărcășescu, asistent social, și Baica Iulia încercăm să facem o echipă și să ajutăm cu tot ce putem, dar pentru asta avem nevoie și de implicarea dumneavoastră! Fiecare ofertă este bine venită! Ajutați-ne să putem ajuta și salva viețile voastre, ale familiilor voastre și ale persoanelor dragi vouă!

Persoanele din străinătate pot dona direct pe pagina GO Fundme, iar persoanele din țară o pot face în contul Asociația de Urgență CS, contul: RO69BTRLRONCRT0397129801. Vă mulțumim tuturor!”, este mesajul transmis public de către Mihaela Sârbu, în numele Asociației de Urgență Caraș-Severin, prin intermediul Iuliei Baica.

Până acum s-au adunat din donații 200 de euro, dintr-o țintă stabilită la 20.000 de euro, conform paginii „UPU Smurd Resita are Nevoie De Noi!!!”, create ieri pe platforma GO Fundme.

Evident, dacă Statul Român și Consiliul Județean Caraș-Severin și-ar respecta obligațiile constituționale care garantează fiecărui cetățean „dreptul la ocrotirea sănătății”, nu am fi ajuns în situația ca oameni din sistemul de sănătate să aibă astfel de inițiative extreme.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite