„Sudura 2021 – Welding 2021”, conferință internațională la Facultatea de Inginerie din Reșița

Săptămâna aceasta, la Centrul Universitar UBB din Reșița se va desfășura Conferința internațională „SUDURA 2021 – WELDING 2021”. Evenimentul este organizat de Asociația de Sudură din România (ASR) în parteneriat cu Facultatea de Inginerie din Reșița, sub egida International Institute of Welding (Institutul Internațional de Sudură).

 

Ediția din acest an a conferinței, programată în zilele de 22 și 23 aprilie, este dedicată marcării celor 250 de ani de industrie, respectiv 50 de ani de învățământ superior tehnic în capitala Banatului de Munte, informează reprezentanții Centrului Universitar UBB din Reșița.

 

„Conferința se adresează specialiștilor din industrie, cercetare și învățământ superior, cu o tematică largă cuprinzând noutăți în domeniul sudării sub aspectul procedeelor, materialelor și aplicațiilor. Un accent special va fi pus pe: stadiul actual și tendințe în dezvoltarea sudării și a tehnicilor de îmbinare, inclusiv prin fabricație aditivă; sudarea ecologică – de la proiectare la reciclare; informatizarea proceselor de educație în domeniul sudării”, detaliază Cristian Chioncel, prodecanul Facultății de Inginerie din Reșița.

 

Programul conferinței va cuprinde, de asemenea, o secțiune specială dedicată creativității studenților. Totodată, pentru furnizorii de echipamente, servicii și consumabile din domeniul sudării va fi organizată și o secțiune tehnică și comercială.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available