ANI îl caută pe Almășan… la firme. Articolul din resita.ro a produs efecte

Articolele publicate de resita.ro produc efecte, iar investigațiile jurnaliștilor redacției se pare că le dau de lucru autorităților competente, în urma anchetelor de presă fiind deschise anchete oficiale ale instituțiilor abilitate.

 

Așa este și cazul articolului privitor la Liviu Almășan, articol care arăta puzderia de contracte cu Unitatea Administrativ-Teritorială Oravița pe care firmele sale le-au avut.

 

Recent, Agenția Națională de Integritate a cerut date Primăriei Oravița cu privire la toate achizițiile făcute de societatățile SC Condor-Ex SRL și SC Zeltina Com SRL cu UAT Oravița și unitățile subordonate, începând cu anul 2016. Semn că la ANI este deja deschisă o lucrare care-l privește pe actualul consilier local și fost candidat pentru Primăria Oravița din partea PRO România, Liviu Almășan, cel care a deținut în perioada respectivă cele două societăți comerciale pentru care acum ANI cere contractele și lista de achiziții.

 

Liviu Almășan este unul dintre consilierii cei mai fervenți din actuala configurație a Consiliului Local Oravița și un opozant pe față al primarului Dumitru Ursu, în fața căruia a pierdut alegerile din septembrie 2020.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite