Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Primăria Municipiului Reșița și Ansamblul de dansuri „Bârzava” anunță că au pregătit mai multe surprize pentru această zi, de 24 februarie, în care sărbătorim cu toții Dragobetele – patronul dragostei, al bunei dispoziții, deschizător al primăverii.

„De Dragobete, iubește românește! Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook (Primăria Reșița) și sărbătorește românește cu Ansamblul de dansuri populare «Bârzava»!”, este mesajul enigmatic transmis de municipalitate.

Ce am mai aflat noi este că astăzi, 24 februarie, la ora 17.00, la Casa de Căsătorii din oraș va avea loc deschiderea unei expoziții permanente intitulate „Promovăm portul popular”. „Ideea unei astfel de expoziții vine în sprijinul producătorilor autohtoni de costume tradiționale specifice Banatului de Munte și, pe lângă impulsionarea acestora, ne dorim să păstrăm tradiția portului popular bănățean. De asemenea, cadrul amenajat la Casa de Căsătorii poate fi folosit ca decor pentru tinerii căsătoriți”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available