TUR pune la bătaie toate autobuzele pentru a nu fi aglomerație

Societatea de Transport Urban Reșița spune că a scos pe traseu toată flota de autobuze pentru a se putea păstra distanța de 1 metru între călători și că se pune accentul pe autobuzele cu burduf, tocmai pentru a fi cât mai mult spațiu disponibil.

Deși numărul călătorilor a scăzut drastic, societatea TUR spune că a păstrat graficul autobuzelor și a scos toată flota pe traseu tocmai pentru ca acestea să nu se aglomereze, așa cum s-a întâmplat în Capitală sau alte mari orașe, iar pasagerii să poată păstra o distanță de 1 metru între ei, diminuând riscul de răspândire a coronavirusului.

„Singurele momente când sunt trase pe dreapta autobuzele sunt pauzele de dezinfectare. În fiecare autobuz se află la dispoziția călătorilor substanțe biocide și încercăm să evităm cât de mult putem să fie aglomerate mijloacele de transport în comun”, spune Dănuț Jurubescu, directorul TUR.

De asemenea, toate traseele rămân operabile, iar graficele de transport nu suferă nicio modificare. Călătorii sunt rugați să respecte o distanță cât mai mare între ei, să se protejeze și să rămână, pe cât posibil, în casă pentru a ține coronavirusul la distanță.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite