Un bloc din Reșița, în pericol să sară în aer!

Un reșițean de pe Aleea Mărghitaș a alertat azi rapid pompierii militari după ce a găsit în subsolul blocului un obuz neexplodat. Pirotehniștii de la ISU Semenic au plecat imediat spre locul cu pricina.

„Azi, în jurul orelor 13.45, ISU Semenic al județului Caraș-Severin a fost anunțat prin apel 112, de către un locatar al unui bloc de locuințe din municipiul Reșița, de găsirea unui element de muniție în subsolul blocului. La fața locului a intervenit de urgență echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, care a identificat și cercetat elementul de muniție găsit, fiind vorba despre o bombă de aruncător care avea calibru 120 mm. Aceasta a fost ridicată și transportată la Depozitul de muniție neexplodată de la SC Arsenal Reșița SA”, ne-a transmis slt. Adrian Manofu, ofițer de relații publice al ISU Semenic.

Echipa de pirotehniști ai Detașamentului de Pompieri Reșița a întreprins măsuri de cercetare a întregului subsol al blocului pentru a descoperi alte eventuale elemente de muniție, în acest moment nemaiexistând vreun pericol în acest sens, întreaga zonă fiind asigurată, subliniază Manofu. În sprijinul pirotehniștilor au venit un echipaj al Jandarmeriei și un altul al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite