Suntem prezenți și pe

Educație

UPDATE. Un nou inspector școlar general pentru Caraș-Severin

Publicat cu

pe

Noul ministru al Educației, Monica Anisie, se pare că a găsit persoana potrivită care să corespundă noii linii de reformare a educației și a decis ca, în urma demisiei interimarului Marius Cornici, să o propună pe profesoara Carina Pristavu pentru a prelua conducerea Inspectoratului Școlar Caraș-Severin.

Carina Pristavu (foto) este expert acreditat de minister în management educațional și are o amplă activitate atât în domeniul de tineret, ocupându-se de tabere și tineri. De asemenea, a fost director al mai multor instituții de învățământ din oraș. În prezent este directorul Liceului de Artă „Sabin Păuța” din Reșița. Un liceu a cărui față a reușit să o schimbe radical, dând libertate de exprimare elevilor, umplând spațiile liceului cu picturi și opere ale acestora, dar și demarând editarea unei reviste a școlii, unde elevii de liceu să poată să-și publice ideile și viziunea.

Tandem cu Carina Pristavu ar putea face, ca inspectori școlari generali adjuncți, profesorul Liviu Moise sau Pavel Negru. Deși nu s-a luat încă o decizie finală, este posibil ca în echipa de adjuncți să fie și un profesor din Caransebeș.

UPDATE

Carina Pristavu este de azi, 6 decembrie 2019, noul inspector școlar general în Caraș-Severin. Ministrul Educației, Monica Anisie, a semnat ordinul de numire în funcție a, de-acum, fostei directoare a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița.

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 27.11.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC