UPDATE. Un nou inspector școlar general pentru Caraș-Severin

Noul ministru al Educației, Monica Anisie, se pare că a găsit persoana potrivită care să corespundă noii linii de reformare a educației și a decis ca, în urma demisiei interimarului Marius Cornici, să o propună pe profesoara Carina Pristavu pentru a prelua conducerea Inspectoratului Școlar Caraș-Severin.

Carina Pristavu (foto) este expert acreditat de minister în management educațional și are o amplă activitate atât în domeniul de tineret, ocupându-se de tabere și tineri. De asemenea, a fost director al mai multor instituții de învățământ din oraș. În prezent este directorul Liceului de Artă „Sabin Păuța” din Reșița. Un liceu a cărui față a reușit să o schimbe radical, dând libertate de exprimare elevilor, umplând spațiile liceului cu picturi și opere ale acestora, dar și demarând editarea unei reviste a școlii, unde elevii de liceu să poată să-și publice ideile și viziunea.

Tandem cu Carina Pristavu ar putea face, ca inspectori școlari generali adjuncți, profesorul Liviu Moise sau Pavel Negru. Deși nu s-a luat încă o decizie finală, este posibil ca în echipa de adjuncți să fie și un profesor din Caransebeș.

UPDATE

Carina Pristavu este de azi, 6 decembrie 2019, noul inspector școlar general în Caraș-Severin. Ministrul Educației, Monica Anisie, a semnat ordinul de numire în funcție a, de-acum, fostei directoare a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite